3. Maja 2023.

Kevin Kostner se razvodi: Otkriveno zašto ga je ostavila žena

Rečeno je da je do razlaza došlo zbog “nepomirljivih razlika“, a Baumgartner je tražila zajedničko starateljstvo nad njihovom decom – Kejden (15), Hejs (14) i Grejs (12).

Kostner je u utorak objavio odgovor na zahtev za razvod, i tražio zajedničko starateljstvo nad njihovom decom.

Ovaj 68-godišnji glumac i 49-godišnja Baumgartner, koja je model i modni dizajner, počeli su da se zabavljaju još 2000. godine, a venčali su se na ranču “Costner's Aspen” u Koloradu 2004. godine.

U saopštenju Kostnerovog predstavnika traži se da se poštuje njegova, Kristinina i privatnost njihove dece dok se nalaze u ovom teškom vremenu.

Kostner je ranije bio u braku sa Sindi Silvom od 1978. do 1994. i imaju troje dece – Eni (39), Lili (36) i Džoa (35).

Vest o razvodu stiže nedeljama nakon što je Dejlimejl objavio nove detalje o Kostnerovom razdoru sa kreatorom Jeloustona, Tejlorom Šeridanom. Izvori su tvrdili da je Šeridan razvio “kompleks Boga” zbog čega je Kostner navodno bio frustriran razvojem hit serije Paramount Network.

Kostner trenutno režira i glumi u Horizontu, vestern filmskoj seriji koja se sastoji od četiri odvojena filma koji će biti objavljeni u razmaku od tri meseca jedan od drugog. Svaki film traje skoro tri sata, a nakon četvorostrukog izdanja, Horizon će biti podeljen na televizijske serije – svaka od 42-minutnih epizoda.

Sve se izdešavalo u kratkom periodu za poznatog glumca, te mnogi smatraju da prolazi kroz jedan od najtežih perioda svog života.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare