12. Maja 2023.

Kćerka Branke Pujić i Gagija Jovanovića se udaje za poznatog sportistu

Nakon skoro tri godine veze, glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš zakazali su svadbu za jun, saznaje Blic. Vest o slavlju drže u tajnosti, pa za svadbu znaju samo roditelji i najbliži prijatelji.

Prema rečima našeg izvora, njih dvoje su odlučili da se venčaju jer su odavno shvatili da skupa funkcionišu fenomenalno, a ova vest je obradovala i roditelje glumice Branku Pujić i Gagija Jovanovića, koji su zeta zavoleli još pri prvom susretu.

“Tačno je da se udajem, ali sam tužna što je to neko meni blizak otkrio jer sam želela da to sačuvam od očiju javnosti. Hvala na lepim željama, ali o privatnom životu ne želim da pričam”, rekla nam je Anđela kada smo je pozvali za izjavu.

Prema rečima našeg izvora bliskog paru sve je spremno za gala slavlje.

“Srećni su, jer će konačno svoju vezu ozvaničiti i pred zakonom i pred bogom. Sve detalje drže u strogoj tajnosti od javnosti i žele da tako i ostane. Svečani ručak zakazan polovinu juna. Branka pomaže Anđeli oko same organizacije. Svakako su Anđela i Mihail dogovorili restoran i dekoraciju, kao i muziku što je najvažnije. Ostalo su sitnice. Branka je poznata kao neko ko voli da preuzme organizaciju na sebe, te je to bilo tako i ovog puta. Sa Anđelom bira i venčanicu koju će glumica poneti na svadbenoj proslavi”, otkriva izvor blizak Blicu.

Prema rečima našeg izvora bliskog paru, Gagi je emotivno primio vest da mu se udaje ćerka jedinica.

“Branka i Gagi su otpočetka zavoleli zeta i oduvek su priželjkivali da se ta veza kruniše brakom. Ipak, Gagi i Anđela imaju posebnu povezanost, naročito što je ona jedinica pa je on emotivno primio vest da će je odvesti pred oltar.”

Pozivnice na adresu odabranog kruga uveliko su stigle”.

Iako se Anđela i Mihail druže sa velikim brojem ljudi, te imaju dosta rodbine i kolega, na svadbu će biti pozvan najuži krug ljudi. Bez obzira na to, svadbena ceremonija će biti brojna.

“Podsetimo, glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš u emotivnoj su vezi nešto manje od 3 godine, koliko i žive zajedno. Zvezda “Nečiste krvi” i osvajač brojnih medalja svoj svet emocija, uzajamne podrške i poverenja, na kojem zasnivaju odnos, počeli su da grade u Londonu, gde su oboje završili master studije, a zatim su to nastavili da čine u Beogradu.

“Mihail me je pozvao na kafu u Londonu, ali nije on pomerio to viđanje na ranije nego ja. Rekla sam mu: “Ako ćeš da čekaš do Londona, onda nećemo ni da pijemo kafu”. Tako smo se našli ranije – istakla je Anđela jednom prilikom, na šta se nadovezao i Mihail.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare