22. Maja 2023.

Kažnjen što je pucao iz gasnog pištolja u svadbenoj koloni u Banjaluci

Kako navodi iz Policijske uprave Banjaluka, njemu je izdat prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja neovlašćena upotreba oružja.

“Policijskoj upravi Banjaluka je u nedjelju oko 13.15 časova, prijavljeno da je na magistralnom putu MI – 108 u Potkozarju kod Banjaluke, iz kolone svatovskih vozila, odnosno iz vozila u pokretu došlo do pucanja iz vatrenog oružja. Policijski službenici su izašli na lice mjesta, gdje su na asfaltnoj površini puta, u neposrednoj blizini autobuskog stajališta u Potkozarju pronašli sedam čahura od gasnog pištolja”, navode iz PU Banjaluka.

Dodaje da je policija operativnim radom došla do saznanja da se radi o M.M., od koga je gasni pištolj oduzet uz potvrdu.

“O svemu navedenom obaviješten je dežurni sudija osnovnog suda u Banjaluci – Odjeljenje za prekršaje”, naveli su iz policije.

Podsjećamo, “Nezavisne novine” juče su objavile da je nepoznata osoba pucala iz vozila u svadbenoj koloni u Potkozarju kod Banjaluke, koja je prestrašila vozače.

Kako je javio čitalac “Nezavisnih novina”, pucnjava se desila iz jednog automobila koji je, kako se vidi na snimku, bio u svadbenoj koloni u naseljenom mjestu. Ovaj čitalac, koji je poslao snimak našoj redakciji, rekao je da je tada slučajno prolazio autom i da je vozio djecu, te da su se svi u vozilu prestrašili od iznenadnog pucanja.

Čitalac, čije je ime poznato redakciji “Nezavisnih novina”, je apelovao na sve građane da se uzdrže od pucanja, iako je slavlje u pitanju, jer time potencijalno ugrožavaju sigurnost drugih osoba u saobraćaju.

Nezavisne.com

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare