19. Maja 2023.

Katarina Žutić o najvećoj intimi: Nisam manje žena ako nisam majka

Glumica Katarina Žutić (50) izgradila je uspešnu karijeru koju su obeležile kako uloge u velikim domaćim ostvarenjima u oblasti filma i serija, tako i na daskama koje život znače.

Karijera je za ćerku Cece Bojković bila na prvom mestu, te je Katarina Žutić potomstvo stavila u drugi plan, zbog čega je mnogo puta nailazila na osudu društva. 

 

– Upisala sam i završila režiju jer mi je bio potreban malo veći izazov od ovog kojeg sam imala. Prosto sam osetila da imam sad priliku, vreme i želju da se tome posvetim i da se time bavim.

Nije čudno da ljudi u mojim godinama budu znatiželjni i da žele da se nadograđuju. To ne treba da bude ništa čudno, treba da bude nešto najnormalnije – rekla je glumica jednom prilikom, pa dodala da zabrinjavajuće što je i dalje tabu tema da žena može da ima uspešnu karijeru i porodicu.

– To jeste danas činjenica, gledaju vas kao da ste manje žena ako nemate porodicu i familiju, decu i muža. Opet, sa druge strane, sve to pripada ženi i da bude majka i da ima decu i da bude udata i da ima karijeru, i ne vidim zašto to ne bi moglo da se spoji. 

Nema nijednog razloga da ne bude tako, a to nažalost nije uobičajena stvar. Žena je ili domaćica i supruga, ili ima karijeru.

Ta podela u krugu porodice ali i na društvenim nivoima je jako bitna i ja se borim i svojom predstavom i novom ulogom protiv toga, to je negde moja mislija – istakla je glumica svojevremeno, prenosi “Blic”.

 

Katarina Žutić potomstvo nije ostvarila, ali ne dotiče je mišljenje drugih

– Često se susrećem sa raznim predrasudama, ali uglavnom ne ulazim u rasprave. Vidim da nema svrhe i onda nije ni bitno. Ako će neko da kaže da sam manje žena jer nemam decu, tu nema argumenta koji bi to porekao ili potvrdio.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare