8. Decembra 2023.

Karlson o ucjeni šefa Pentagona: “Slaćemo vašu djecu u rat sa Rusijom”

Ministar odbrane zapretio je kongresmenima šta će se desiti ako ne odobre još novca za ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog i Kijev, platite oligarsima ili ćemo ubiti vašu decu, prokomentarisao je američki novinar

Administracija američkog predsednika Džozefa Bajdena otvoreno je pretila Amerikancima zbog Ukrajine i to mogućnošću slanja njihovih najbližih u rat protiv Rusije, napisao je poznati novinar Taker Karlson na društvenoj mreži Iks.

Kako je naveo, u razgovorima u Predstavničkom domu kongresa zatvorenim za javnost ministar odbrane Lojd Ostin zapretio je kongresmenima šta će se desiti ako ne odobre još novca za ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog i Kijev.

“Poslaćemo vaše ujake, rođake i sinove da se bore protiv Rusije”, citirao je Ostina Karlson.

Američki novinar dodao je i svoj komentar: “Platite oligarsima ili ćemo ubiti vašu decu”.

Na pitanje vlasnika Iksa milijardera Ilona Maska ispod njegove objave da li je Ostin stvarno to rekao, Karlson je odgovorio da jeste i da je to potvrđeno.

Prethodno je američki predsednik Džozef Bajden, uoči glasanja o novom paketu pomoći Ukrajini koji na kraju nije usvojen, izjavio da će Rusija nakon pobede u Ukrajini, navodno, napasti članice NATO, a da to onda znači da će američke trupe ratovati s Rusima.

Slično je rekao i koordinator Bele kuće za strateške komunikacije Džon Kirbi koji je nazvao veoma verovatnim učešće američke vojske u konfrontaciji sa ruskim snagama u slučaju da ruska vojska pobedi u specijalnoj vojnoj operaciji. 

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare