10. Decembra 2023.

Kao iz bajke: Ovako su Đokovići dekorisali dom za praznike 

Naše poznate ličnosti već su spremne za novogodišnje i božićne praznike, a po tradiciji u njihovim domovima okićena je jelka.

Ipak, godinama na društvenim mrežama porodice Đoković, nismo videli novogodišnje drvo.

Naime, poslednju fotografiju jelke objavila je Jelena davne 2018. godine, kada se o njoj naširoko pisalo.

Ovako su Đokovići dekorisali dom za praznike

Jelena je tada usnimila originalne ukrase, ali i one sa imenima dece, kao i kućnih ljubimaca.

Supruga Novaka Đokovića je u svom blogu jednom prilikom pisala na temu: „Kako sam otkrila šta je najbolje za moje zdravlje“.

Osvrnula se na jedan od najpopularnijih napitaka otkako postoji svet – kafu.

– Ne pijete kafu? Baš nikad? Čak ni ujutru? Sigurno? Kako onda ostajete budni ceo dan – pitala je Jelena pratioce i otkrila da ni ona ne konzumira kafu.

– Ne koristim kofein ni u kakvoj formi. Čak ni u zelenom čaju. Možda kafa ne predstavlja porok za većinu ljudi, ali meni je porok sve što bi moglo da kod mene izazove zavisnost koje ne bih mogla da se oslobodim. Nikad mi se nije dopadala pomisao da izgubim kontrolu nad svojim telom – navela je Jelena.

– Ako ne koristim kofein, kako bih se opustila, održala fokus i ostala budna, šta je alternativa? Malo sam istraživala i dobila mnogo dobrih ideja i predloga. Pronašla sam svrhu u promeni načina razmišljanja o hrani, vežbanju, zdravlju generalno. Sve je dobilo više smisla kada sam uložila više vremena kako bih to bolje razumela.

Foto: Instagram

Izvor: Grand

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare