Kancelarija za KiM: Hapšenje bivšeg policajca na Jarinju nastavak progona srpskog naroda - BIGportal.ba
Region Vijesti

Kancelarija za KiM: Hapšenje bivšeg policajca na Jarinju nastavak progona srpskog naroda

Današnje hapšenje bivšeg srpskog policajca Miljana J. na Jarinju nastavak je pritisaka i progona srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, posebno policajaca koji su novembra prošle godine skinuli uniformu prištinske policije, saopštila je Kancelarija za KiM.

Miljan ?. je uhapšen pred očima supruge i dvoje maloljetne djece koji su njegovim iznenadnim hapšenjem pretrpjeli ogroman stres, navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM.

  • Odmah po saznanju o Miljanovom hapšenju, Kancelarija za Kosovo i Metohiju je angažovala advokata koji će ga braniti i pomagati mu u ovom slučaju. Predstavnici Kancelarije su stupili u kontakt sa porodicom uhapšenog kako bismo im i na taj način pružili prekopotrebnu podršku i ponudili svu pomoć – dodaje se u saopštenju.

?edno od glavnih pitanja koje se postavlja, ističu iz Kancelarije za KiM, jeste kako se to Miljan ?. godinama slobodno kretao preko administrativnih prelaza i bio u službi prištinske policije, a sada mu se preko noći otkrivaju nekakve tajne potjernice i na teret stavljaju djela stara više godina.

  • To dovoljno govori o prirodi ovog montiranog i političkog hapšenja i namjerama Prištine da se obračunava sa Srbima koje ne može da natjera da se vrate u prištinsku policiju – zaključuje se u saopštenju Kancelarije za KiM.

Podsjetimo, bivši policajac, uhapšen je danas na ?arinju prilikom povratka sa porodicom u Leposavić, potvrdila je njegova supruga.

Danas objavljeno

Stanivuković: Ne želimo i nećemo vlast sa skupštinskom većinom i SNSD-om

Zeljka

Potvrđeno: Wizz Air ukinuo let iz Banjaluke za Stokholm

Zeljka

Milanović: “Za dom spremni” i “Slava Ukrajini” poklič najradikalnijih šovinista

Zeljka

Ostavite komentar