14. Aprila 2023.

Kamila zadaje princezi Dajani poslednji udarac

Kamila godinama nije omiljena osoba u Velikoj Britaniji, jer se zna da je Čarls varao pokojnu princezu Dajanu sa njojm od početka njihovog braka, a nova informacija poprilično je razbesnela Britance.

Naime, otkriveno je da će Brus Oldfild biti zadužen sa Kamilin stajling. To bi sve potpunosti bilo u redu, da dizajner nije najpoznatiji po prijateljstvu sa princezom Dajanom.

Ipak, za upućene ovo nije veliko iznenađenje jer sadašnja Čarslova supruga i Oldfild sarađuju već desetak godina i on stoji iza njenih odevnih kombinacija za najvažnije prilike.

Uz to, oni su izgradili i prijateljski odnos.

“Kamila ima vrlo blisko prijateljstvo s Brusom, koje traje već mnogo godina, pa je ovo prirodan i očigledan izbor. Kamila veruje Brusu jer se on zaista pokazao kada je reč o haljinama za događaje koji su njoj bili najvažniji”, rekao je za The Sun izvor blizak Bakingemskoj palati.

Podsetimo, Brus Oldfid dizajnirao je neke od najčuvenijih haljina princeze Dajne kada su se zbližili tokom osamdesetih godina prošlog veka, zbog čega ne čudi što rekacija britanske vesti na ove vesti nisu najbolje.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare