17. Februara 2023.

Kako su se upoznali Aleksandra Prijović i Filip Živojinović?

Filip i Aleksandra Živojinović danas 21. juna obeležice pet godine braka. NJih dvoje su se venčali nakon dve godine zabavljanja.

Kruna njihove ljubavi je sin Aleksandar, kog su dobili 6. marta 2019. godine. Oboje su uspešni u svojim profesijama, a novinari prate svaki njihov korak.

Pre nego što su otpočeli romansu, sretali su se na raznim mestima u prolazu:

– Ne sećam se gde smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Pre nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja – otkrila je svojevremeno pevačica za domaće medije.

Međutim, kada su se upoznali znali su da je to to:

– Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi. Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem, da donese. Ja sam rekla ‘ništa’, jer znate kako je u početku – kad vam se neko sviđa, niti ste gladni, niti ste žedni – prisetila se Aleksandra i dodala:

– On je insistirao da mu kažem šta pijem i ja sam rekla da pijem samo vodu. On se posle pojavio kod mene sa paketom vode. To me je kupilo, taj njegov gest, jer sam shvatila da obraća pažnju na ono što pričam. Ko bi vam doneo paket vode kada se podrazumeva da u kući imate vodu – zaključila je Prijovićka, kako piše “Grand”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare