12. Jula 2023.

Kako je Ilda Šaulić nakon mnogo godina ponovo srela ljubav svog života

Pjevačica Ilda Šaulić i njen suprug Bojan Vučković uživaju u skladnom braku, čija je kruna kćerkica Ema.

Njihova ljubavna priča već godinama je puna najljepših emocija, pa važe za jedan od skladnijih parova na estradi, a zajedno su i kroz dobre, ali i kroz loše stvari, kao što je smrt Ildinog oca Šabana i gubitak druge bebe.

— Dovoljno je da kažem da je Bojanov otac jedan od krivaca što je moj otac zavolio pecanje. Njegovi su imali vikendicu u Banovcima, u koju smo mi porodično odlazili — ispričala je pjevačica svojevremeno za srbijanske medije.

— Među nama nije bilo tinejdžerskih simpatija, jer je u tom periodu osam godina razlike, koliko je Bojan stariji od mene, bilo mnogo. On je otišao u Ameriku kada je imao 20 godina, a ja, dakle, samo 12. Dok je on bio tinejdžer, ja sam bila zaista dijete. Bojanov rođeni brat Branko je bio moj najbolji drug, jer smo generacijski bliski. Za Bojana smo Sanela, Branko i ja bili klinci, pa mu nismo bili interesantni. Mislim da je i za njega i za mene naš prvi susret, posle mnogo godina tokom kojih nismo bili u kontaktu, bio potpuno iznenađenje. Kada smo sjeli da popijemo kafu, ispričali smo se kao da smo se svih tih godina viđali svaki dan — istakla je Ilda, pa zaključila:

„Možda je to za mene u tom trenutku bila nemoguća misija, jer ja niti sam očekivala, niti sam bila spremna za vezu i tako blizak kontakt sa čovjekom koga kao znam, a u stvari ga ne znam. To je bila vrlo specifična situacija za mene, vjerujem i za njega, ali veoma brzo smo oboje shvatili da je to to i da nismo pogriješili. Za njega kažem da je moja druga polovina.“

Azra.ba

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare