20. Januara 2023.

Kako je Anđelku osvojio najbolji drug bivšeg muža

Anđelkin novi partner se, po svemu sudeći, sjajno uklopio i u njeno društvo, što se dalo primjetiti po novoj fotografiji sa proslave rođendana, na kojoj su pored njih bili i Tihana Lazović, Branislav Trifunović, Marija Kilibarda i Slavko Beleslin.

Međutim, mnogi su se pitali i kako je uopšte došlo do toga da se Anđelka i Marko Ž.  zbliže. Naime, sve je počelo kada je kupio nekretninu blizu Anđelke. Doduše, oni tada nisu bili u vezi, ali su se odlično poznavali zahvaljujući njenom bivšem, te su se često i družili.

Blizina je učinila svoje, te nije prošlo mnogo vremena prije nego što je osvojio. Oni se sada spremaju i za veći korak. Navodno, planiraju vjenčanje, ali i da se Marko useli kod Anđelke, s obzirom da je njen stan veći.

Prpić se nakon razvoda devetogodišnjeg braka iselila iz kuće u kojoj je živjela sa nekadašnjim mužem, beogradskim ugostiteljem, te se preselila u nekretninu u centru grada koju su zajedno kupili. Oni su planirali da je izdaju, ali kada je došlo do toga da okončaju bračnu zajednicu, odlučili su da se glumica tamo useli. Ubrzo je prodala tu nekretninu i kupila stan na Vračaru, u kojem od tada živi.

Azra.ba

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare