30. Maja 2023.

Kako izgleda najjači Brabus u istoriji

Najnoviji Brabus je zasnovan na Mercedesu-AMG GT 63 S E Performance, najsnažnijem modelu u asortimanu nemačkog proizvođača.

U Brabusu, pak, taj model dobija oznaku 930, što jasno sugeriše da se radi o automobilu koji zalazi u teritoriju hipersportskih automobila.

“Standardni” 4.0 V8 je sada dobio dve nove turbine, a Brabus je dodao i svoj PowerXtra modul sa novom upravljačkom elektronikom.

Epilog je povećanje maksimalne snage sa 842 na čak 930 KS! Još impresivnija je činjenica da se vozaču nudi maksimalni obrtni moment od 1550 Nm.

Zvanični podaci govore da Brabus 930 dostiže 100 km/h za 2,8 sekundi, dok je maksimalna brzina 316 km/h.

Kupac će dobiti i dodatne aerodinamične dodatke, kao i Brabusov izduvni sistem od titanijuma, sa režimom rada “coming home” kako na putu kući ne bi budio komšiluk.

Postavljen na točkove od 21 inča napred i 22 pozadi, sa gumama Continental SportContact 7, Brabus 930 takođe ima unapređenju unutrašnjost u odnosu na standardni Mercedes-AMG model.

Naravno, postoje brojne opcije personalizacije, ali imajte na umu da u Brabusu nema jeftine dodatne opreme. Dovoljno je reći da je početna cena ovog modela 323.435,45 evra.

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare