Kad se pojavi Ketrin Zita-Džouns na crvenom tepihu, sve stane - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Kad se pojavi Ketrin Zita-Džouns na crvenom tepihu, sve stane

Na premijeri filma Ant-Man and the Wasp: Quantumani sinoć u Los Anđečesu bila je i ona – za mnoge, najlepša žena na svetu.

Ketrin Zita-Džouns (53) u pratnji svog supruga Majkla Daglasa i sina Dilana bila je prava zvezda večeri u maestralnoj haljini koju potisuje dizajnerka Karolina Herera. Top kreacija sa dugim šlepom i crne salonke sa kaiščićima su bili pun pogodak, jer elegancija i glamur sigurno nisu izostajali.

Ketrin je pustila kosu, opredelila se za brankaste tonove u domenu šminke i još jednom pokazala da je prava lejdi za koju mnogi tvrde da je i najlepša na svetu.

Iako polako gazi šestu decenniju, glumica vodi računa o sebi i svom zdravlju i izjavljivala je da nema ličnog trenera ili nutricionistu. Obožava hula-hop i smatra da su idealno za vežbanje:

“Otkrila sam hula-hopove koji su idealni za vežbanje. To nisu oni plastični koje smo imali kada smo bili deca, ovi hula-hopovi imaju određenu težinu, manji su i deo su sportske opreme. Obožavam ih. Sa hula-hopom vežbam oko 20 minuta svakog dana”.

Danas objavljeno

Mila Kunis i Ešton Kučer odluku ne mijenjaju – djeci ne ostavljaju svoje bogatstvo

Vanja A

Najpoželjniji zavodnik u Holivudu o svojim vezama: 10 žena u 12 godina nije mnogo

Vanja A

Pokušao zaprositi djevojku pa doživio nokaut

Vanja A

Ostavite komentar