13. Februara 2023.

Kaća otkrila ključ uspjeha u VASPITANJU djeteta: “Mnogo je vezana za nas”

Kaća Grujić i Marko Gobeljić su se istvarili u ulozi roditelja. NJih dvoje su ponosni roditelji ćerke Katje. Pevačica je jako brzo nakon porođaja uspela da vrati liniju, pa je otkrila kako je to postigla.

– Ne znam koliko sam smršala , posle porođaja krenula sam aktivno na treninge. Aktivnost moje ćerke Katje, penje se svuda, aktivnija sam mnogo nego pre – priznala je pevačica za “Alo”.

Takođe je istakla da se nada da će krenuti njenim stopama.

– Imamo jedan deo u hodniku, gde stoje moje štikle. Kada vidiš ti ona krene da vadi sve. Verujem da će krenuti mojim stopama i da će obožavati štikle kao ja. Ovo je najbolji trening do sada.

Katja je mešavina oba roditelja, a Kaća je rekla da je jako vezana za njih i da se trude da sa njom provode što više vremena.

– Sada je došla u tu fazu da se penje svuda, i kada joj nešto ne dozvolimo krene da se bacaka, i da se ljuti, takva je na mene. Ali pomešana je, na Marka i na mene. Na njega ima tu pozitivu. Dete je iz jako srećne porodice to se vidi, učimo sa njom. Mislim da je najbitnije od svega da detetu posvetite pažnju koliko možete – istakla je pevačica.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare