25. Februara 2024.

Josipa Lisac: To nisu moje riječi, povrijedili ste mene i mladu Aleksandru

Pjevačica Josipa Lisac na društvenim mrežama reagovala je na medijske natpise o navodnim izjavama koje je izrekla o Aleksandri Prijović.

Podsjetimo, muzička diva nedavno je održala koncert u Domu sportova u Zagrebu, a na TikToku je osvanuo video u kojem govori da njoj u Areni Zagreb “nije mjesto”, što su mnogi povezali s koncertima izvođača narodne muzike koji pune Arenu, poput Aleksandre Prijović.

“Čitam posljednjih dana zastrašujuće riječi s raznih medijskih portala o uvredi koju sam nanijela Aleksandri Prijović… To nisu moje riječi.. Te riječi su izmišljene… One su vaše. Izuzetno su maliciozne i opasne. Svrha im je da unesu nemir i mržnju među ljude! Zašto se tako veselite nanoseći drugima zlo! Povrijedili ste me. Istovremeno kroz vulgarne naslove povrijedili ste i mladu Aleksandru! Povrijedili ste ljude. Zašto?” napisala je Josipa. 

@leshotok logično iz Doma sportova 🧡 @Josipa Lisac Fox #josipalisac #dnevnikjedneljubavi ♬ meni tamo naprosto nije mjesto Josipa Lisac – IDEM NA DORU NA 10k FOLOVERA

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare