11. Oktobra 2023.

Još uvijek ne mogu da vjerujem…

Arijana Mihajlović deset mjeseci od Sinišinog odlaska potpuno se slomila

Udovica Siniše Mihajlovića ne može da prihvati njegov prerani odlazak

Prošlo je deset meseci otkako je svet na trenutak stao tog 16. decembra kada se saznalo da je Siniša Mihajlovićizgubio životnu bitku koju je godinama vodio protiv leukemije.

Njegovi najmiliji čuvaju uspomenu na njega, a udovica Siniše Mihajlovića Arijana ne krije koliko joj je teško bez najveće podrške i oslonca da korača kroz život.

Supruga legendarnog fudbalera teško je podnela gubitak čoveka s kojim je godinama delila sve. Utehu je pronašla u deci i unuci Violante, koji su joj svakodnevni izvor radosti i smeha.

Ipak, kada se pogase svetla i svako ostane sam sa sobom, teško je suočiti se sa prazninom koja ostaje kad voljena osoba ode.

Upravo to se dogodilo lepoj italijanskoj voditeljki, a njihova ljubav je bila vanvremenska, pa ne čudi što i dalje ne jenjava bol koji je ostao nakon Sinišine smrti.

 

Udovica Siniše Mihajlovića, ali i njihova deca, često objavljuju fotografije sa suprugom, odnosno tatom ili one koje podsećaju na njega i ne dozvoljavaju da ode u zaborav.

Jednu takvu podelila je i sama Arijana i uz nju napisala reči koje gađaju pravo u srce.

– Još uvek ne mogu da verujem… deluje mi nemoguće.

Ovom rečenicom Arijana je celom svetu pokazala koliko joj je teško zbog preranog gubitka supruga, a o tome neretko govori i u javnosti.

Ipak, svesna je da život mora nastaviti dalje, a osmeh na lice najviše joj izmami unuka koja kako likom, tako i karakterom umnogome podseća na slavnog deku.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare