11. Oktobra 2023.

Jokićev klub dobio novog trenera

Poznati trener Željko Lukajić postao je šef stručnog štaba KK Džoker, čiji je vlasnik Nikola Jokić.

Lukajić se tako vraća u KLS kako bi podigao kvalitet igre svog tima.

Ekipa Džoker nije dobro startovala u KLS, posle dva kola upisali su dva poraza i to su na oba meča primili preko 100 poena.

Trudiću se da se i svojim radom zahvalim na dobrodošlici, jer je to prevashodno želja i cilj svih, a i moja obaveza da probam da pomognem svojim iskustvom i znanjem jednoj lepoj priči, koju su započeli ljudi iz košarke i koji hoće da naprave nešto i prezentuju ovaj divan grad, da ide pravim putem i uzlaznom putanjom. Prvi utisci su grad pun zelenila, lepote i da postoje jako dobri uslovi za rad. Na nama je da u hodu radimo, gledamo šta je to dobro i da ga usavršavamo, šta je loše da ispravimo, da dodajemo još veći kvalitet. Ono što me raduje je i što me je opredelilo da lagano donesem ovakvu odluku je način na koji je klub organizovan i kompletni uslovi. Uslovi koje ja posebno volim su deca, selekcija, dovođenje i pravljenje igrača. Nadamo se da će biti još velikih asova, poput čoveka koji je ovde rođen – Nikole Jokića. A drugi je veliki koji je ovde rođen – tu je i Žućko, da ga ne zaboravimo. Prema tome, geni i koreni postoje“, rekao je Lukajić, po dolasku u Džoker.

Lukajić nije stranac na domaćoj sceni , u svojoj karijeri je radio šro se srpskih klubova tiče u Partizanu i Hemafarmu iz Vršca.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare