13. Februara 2023.

Jelena Rozga o početku karijere i odlasku iz grupe “Magazin”: Nisam bila SREĆNA

Jelena Rozga je jedna od najpoznatijih pevačica regiona. Iza sebe ima blistavu karijeru, a popularnost je stekla kao član grupe “Magazin”.

Još kada je bila mala znala je koji je njen životni poziv i čime će se baviti u budućnosti.

– Ja sam bila dete koje zna šta hoće. Znala sam kao klinka šta hoću. Najbitnije je da me zdravlje posluži, najviše na svetu volim pevati. Ne volim ništa u životu na silu. Puno stvari se dešava na projektima, nepredviđene, ali tu treba biti toliko u glavi složen. Moji su mi uvek bili podrška, u detinjstvu sam sve imala – kazala je ona.

Kao mala je maštala da bude glanica grupe koja ju je proslavila i na kraju su se kockice složile tako da je u tome i uspela.

– Ja sam kao klinka pevala uvek “Magazin”. Govorila sam majci kao mala biću pevačica grupe. “Puniću dvorane, videćeš”. Mama je pročitala u novinama da tadašnja pevačica prelazi u solo vode, pa je pozvala Tončija. Tonči je došao u Zagreb, poslušao pesmu ipo i rekao “Ti si ta”. Njemu se svidelo moje prezime – rekla je pevačica i otkrila razlog napuštanja grupe.

Ona je otišla iz grupe i nastavila solo karijeru, a otkrila je i zbog čega je došlo do razlaza.

– Nisam više bila srećna. Htela sam napustiti 2004. godine ali je Tonči rekao “Hajmo snimiti još jedan album” tako je nastao moj najveći hit “Ne tiče me se”. Jako puno sam naučila od “Magazina” – zaključila je pevačica u emisiji “Premijera – Vikend – Specijal”.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare