24. Juna 2023.

Jelena Gavrilović o partneru kog krije od javnosti: “Ja sam njega odabrala”

Jelena Gavrilović pleni harizmom, talentom i lepotom.Publika je pamti po ulogama u brojnim ostvarenjima poput “Ulica lipa”, “Istine i laži”, “Ubice mog oca”, “Branilac”..

Debitantsku ulogu imala je u filmu Na lepom plavom Dunavu Darka Bajića, za koju je dobila nagradu na festivalu Filmski susreti u Nišu. Prepoznatljiva je po jednoj od glavnih uloga u filmu Srpski film Srđana Spasojevića. Pozajmila je glas Elsi u srpskoj sinhronizaciji popularnog Diznijevog animiranog filma Zaleđeno kraljevstvo iz 2013. godine, a njena izvedba pesme “Sad je kraj” iz istog filma je jedna od 25 svetski najboljih.

Međutim, o svom privatnom životu ne otkriva previše detalja. U ljubavi je srećna i ispunjena, ali ime svog izabranika ne želi da otkrije. Žive zajedno, a Jelena smatra da je brak samo parče papira:

– Meni nije težak zajednički život. Dugo sam živela sama, i dok sam studirala i posle. Zajednički život je veliki test, brak je samo parče papira, ne može da ti odredi koga ćeš da voliš. Zajednički život ti nekako otkrije koliko ti neko odgovara ili ne odgovara, to je pravi test – započela je priču u emisiji “Show se nastavlja” koja se emituje na Blic televiziji, pa dodala:

 Lepo mi je, volim naše zajedničke trenutke. Kada pijemo jutarnju kafu, zajedničke rutine. To je nešto najlepše kada imate pravu osobu pored sebe.

Ističe da nije preterano popustljiva, ali i da nema nedoumica među njima:

– Nedoumice nemamo, kod nas svako ima pravo na svoje mišljenje. Svako ima pravo da bude ili ne bude u pravu, i to se prihvata. Ja nisam nešto preterano popustljiva, ali umem da popustim. Ja sam jedna topla, nežna žena, puna razumevanja.

NJen izabranik nije ljubomoran, što smatra važnim s obzirom da se bavi javni poslom

– Lojalnost najviše volim kod njega. LJubomora ne postoji. Jako je važno kada se baviš javnim poslom da imaš partnera koji nije ljubomoran. Jako je važno da partner shvata vaš posao, da možete relaksirano da radite, jer ovaj posao zahteva dosta kontakta sa ljudima.

NJen partner nema društvene mreže:

– Mislim da je fizička lepota važna da nekoga primetiš, ali posle određenog vremena ti i “najlepša saksija” dosadi. Važno je da čovek poseduje kvalitetne osobine. On jeste lep čovek, ali niko ga nije video. Ne eksponiram ga, on ni nema društvene mreže – smatra lepa glumica.

Ona je otkrila da je svog sadašnjeg partnera manifestovala, odnosno da ga je na neki način prizvala:

– Ja sam njega odabrala. Prizvala sam ga. Ja sam bukvalno rekla, bila je Bogojavljenska noć. Sećam se da sam rekla tada: “Molim te Bože, želim da se zaljubim”. Ja sam zapisala kakvog ja partnera hoću i ta želja mi se ispunila, detaljno sam napisala – zaključila je u pomenutoj emisiji.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare