28. Novembra 2023.

Jelena Đoković podijelila prelijepe vijesti, Nole nikad nije bio ponosniji

Jelena Đoković nikad srećnija!

Jelena Đoković direktorka Fondacije Novak Đoković već godinama je neumorna u humanitarom radu. Ispred ove fondacije mnogo je doprinela deci, a humanitarni rad Jelene Đoković nije prošao nezapaženo.

Naime, Novakova supruga je dobitnica nagrade „Svetislav Milić“, Plakete mira, čime se pohvalila na svom Instagram nalogu.

 

„Plaketa joj je dodeljena za izvanredne rezultate na polju humanitarnig rada, za nemerljiv doprinos u ranom razvoju dece, za predan i posvećen rad sa mladima i za predstavljanje Srbije u svetu“, napisao je Jovan Milić ispred humanitarne organizacije.

Humanitarni rad Jelene Đoković najpre se oslikava u pomoći deci, a ona je svojevremeno otkrila koja je priča posebno rastužila.

 

– Uh, bilo ih je jako puno. Pre dve godine smo otvarali vrtić u Šidu, koji pohađa dete-leptir. Taj mali anđeo koji trpi jako velike bolove, te njegove okice, majka koja strepi da li će se udariti – baš sam bila pod jakim utiskom.

Pamtim i porodicu iz projekta „Porodični saradnik” – otac i troje dece, majka ih je napustila. Ćerka koja brine o higijeni, kuva i ide u školu. Učili smo ih veštinama i kućnim i roditeljskim i komunikacijskim i prvi put su kroz program proslavili zajedno rođendan, sa tortom i svećicama – ispričala je Jelena jednom prilikom za HELLO!.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare