Jelena Đoković otkrila kako se uspjela riješiti celulita - BIGportal.ba
Ex Yu

Jelena Đoković otkrila kako se uspjela riješiti celulita

Jelena Đoković je poznata po svom mladolikom izgledu i savršenoj liniji. Ona je u jednom svom tekstu otkrila kako je uspjela da nađe odgovarajuću ishranu, a takođe je podijelila kako je uspjela da se izbori sa celulitom.

– U određenim fazama u životu bilo mi je važnije da hranim svoj mozak znanjem, prije nego tijelo energijom. Jela sam pice, tjestenine, hamburgere i sendviče, kao i slatkiše. Bez salate, ali sa puno voća. Sjećam se da sam mislila da su salate za ljude koji žele da smršaju, a pošto sam bila mršava, uvijek sam smatrala da mi je potrebna “teža” hrana da bih se opskrbila energijom. Smiješno je to što sam hranu dijelila u dvije grupe: onu koja stvara celulit, i onu koja ne stvara celulit – sjeća se Jelena.

Jelena nikada nije pila kafu, a nije ni ljubitelj poroka koje mnogi imaju, pa tako ne konzumira alkohol i cigarete.

– Dobra stvar je što nisam imala mnogo poroka, kada sam već odlučila da se pozabavim zdravom ishranom. Kafu sam probala kad sam bila mlađa, ali mi se nije dopala. U stvari, povraćala sam cijelu noć nakon što sam je probala. Isto je bilo i sa cigaretom. Kad sam probala alkohol, povraćala sam 3 dana i izgubila 4 kilograma zbog toga – otkriva.

Ono što je najbitnije u njenom životu su tri stvari, koje su zapravo njena rutina i koje uvijek poštuje.

– Osnova mog zdravlja su dobra ishrana, redovna vježba i dobar san. Kada preskočim svoju rutinu, na tijelu se to odmah osjeti. Tad počinjem da se ojsećam umorno, sporo, naduto i uznemireno. Ali sada znam šta mi je, jer napokon moje tijelo i ja govorimo istim jezikom.

Izvor: magazin.novosti.rs

Danas objavljeno

NASLIJEDIĆE MILIONE: Jelena bin Drai pokazala sinove

Zeljka

Đoković u transu: Tri prsta i totalna ludnica na jednu pesmu

Zeljka

Hrvatska Megan Foks opet u centru pažnje – atraktivne fotke nisu izostale

Zeljka

Ostavite komentar