19. Juna 2023.

Jelena Đoković otkrila kad joj je u braku bilo najteže

Jelena Đoković je često govorila o izazovima sa kojima se susretala u roditeljstvu, ali jednom prilikom je istakla i ko je dao otkaz i odmah došao da pomogne.

Jelena Đoković je supruga Novaka Đokovića, najboljeg tenisera na svetu, direktorka Novak Đoković Fondacije, ali i mama Stefana i Tare. Kao supruga profesionalnog sportiste često se selila i menjala dom, ostajala sama sa decom i, kako je navodila u intervjuima, suočavala se sa izazovima sa kojima se susreću mnoge mame.

U jednom trenutku je shvatila da ne može više sama sve da postigne, a onda joj je u pomoć došao njen otac koji je, prema rečima Jelene Đoković njen „anđeo i melem za dušu“, a jednim gestom je pokazao da je zaista super tata i super deka.

Za emisiju „Šta sam tebi i ko sam sebi“ na K1, Jelena je ispričala koliko joj je otac pomogao u kriznim situacijama u roditeljstvu, prenosi yumama.

„Kada je Tara imala dva meseca, Novak je otišao na mesec dana u Australiju, ostala sam sama, bez ičije pomoći u Monaku, i zvala sam tada tatu i rekla kako ne mogu sve ovo sama. On je tada dao otkaz i došao. Od tog momenta pevamo dok se bavimo decom, objašnjava mi da ne mora sve da bude tako profesionalno, a ja sam sve ovo doživela previše profesionalno. Previše sam se unela u ulogu toga da sam žena nekog najboljeg u nečemu. Vrlo sam zahvalna na tome što sam ja Novakova životna partnerka i on je zahvalan. Ali sam mislila da moram da budem nešto posebno, a ne samo Jelena, a on me voli baš samo kao Jelenu.“

Foto: GLYN KIRK / AFP / Profimedia

Nova.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare