Jedna od najljepših glumica priznala: "Nisam najseksepilnija plavuša" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Jedna od najljepših glumica priznala: “Nisam najseksepilnija plavuša”

Jedna od najljepših holivudskih glumica Margo Robi je u nedavnom intervjuu za strane medije pričala o svom iskustvu sa seta filma “Vuk sa Vol Strita”.

Holivudska lepotica je otkrila da se tokom snimanja filma suočavala sa ličnim problemima u vezi sa svojim fizičkim izgledom, te da nije verovala da može da iznese ulogu “najseksepilnije plavuše”.

“Bila sam prestravljena da će ljudi pogledati film i da će pomisliti: ‘Uf! Ona nije dovoljno dobra.’ U scenariju je pisalo da je moj lik ‘najseksepilnija plavuša ikad’, a jasno je da ja to nisam”, rekla je u intervjuu za Wonderland.

Foto: Profimedia

Takođe, Margo Robi je priznala da je oklevala tokom snimanjanja eksplicitnih scena s Leonardom Dikapriom. Međutim, na nagovor reditelja, ipak je odradila posao, ali uz određenu cenu – morala je da popije nekoliko čaša tekile da bi prevazišla svoju nervozu.

“Neću vas lagati, popila sam nekoliko čaša tekile kako bih snimila scenu na podu. Bila sam jako, jako nervozna”, rekla je Robi u razgovoru za emisiju BAFTA: A Life In Pictures i naglasila da je sve vreme osećala nervozu u stomaku.

O kojoj sceni je reč, pogledajte u video-materijalu:

B92.

Danas objavljeno

Džej Lo i Aflek prebrodili bračnu krizu

Vanja A

Bivša kraljica ljepote pronađena mrtva u štali legende Liverpula

Vanja A

Legendarni “The Cult” nastupa 29. juna u Kragujevcu na Arsenal festu

Vanja A

Ostavite komentar