Jasna poruka: "Završićemo ono što smo započeli. Vodićemo ovu bitku" - BIGportal.ba
Svijet Vijesti

Jasna poruka: “Završićemo ono što smo započeli. Vodićemo ovu bitku”

Bivši predsjednik SAD Donald Tramp izjavio je da će nastaviti sa predsjedničkom kampanjom i u slučaju da protiv njega bude podignuta optužnica.

Tramp se nalazi pod istragom zbog navodnog pokušaja da obori rezultate predsedničkih izbora u SAD 2020. godine, kao i zbog njegovog rukovanja poverljivim dokumentima, navodi AP.

“Završićemo ono što smo započeli, našu misiju. Vodićemo ovu bitku do konačne pobede”, rekao je Tramp u obraćanju na Konferenciji konzervativne političke akcije (CPAC) u Okson hilu u državi Merilend.

Bivši predsednik SAD je publici obećao da će uz njihovu pomoć “uništiti duboku državu” i “proterati ratne huškače”, prenosi Gardijan.

“Rekao sam 2016. godine da sam ja vaš glas. Danas dodajem da sam vaš ratnik. Ja sam vaša pravda. Vi, koji ste izdani i kojima je načinjeno zlo: Ja sam vaša osveta”, rekao je Tramp.

Guverner Floride Ron de Santis, koji je najozbiljniji protivkandidat Donalda Trampa za poziciju predsedničkog kandidata Republikanske partije, nije došao na okupljanje CPAC, dodaje AP.

Konferenciju konzervativne političke akcije su preskočili i neki drugi republikanci, mogući kandidati za predsednika, jer se smatraju da su organizatori ovog događaja previše bliski sa Trampom, zaključuje američka agencija.

B92.

Danas objavljeno

List Gardijan i njegove veze sa ropstvom: Šta su istraživači otkrili i šta je sledeće?

M.

Ovo smo mi: “Malo langsam, gospodine Vukanoviću. Ja sam snaša gačanska…”

Zeljka

Korupcija na svakom ćošku

M.

Ostavite komentar