2. Maja 2023.

“Jabusele je dobar momak, Ljulj nije prljav”

Tejlor je od 2015. do 2022. proveo u španskoj prestonici, gde mu je saigrač bio upravo Francuz.

“Ja ću uvek biti navijač Reala u srcu. Tako da nemam baš mnogo toga da kažem o čitavoj situaciji. Ali znam da Serhio Ljulj nije prljav igrač. Tužno je ono što se desilo, emocije su jake u utakmici i siguran sam da su svi bili razočarani što gube kod kuće dve utakmice. Mnogo strasti, mnogo različitih osećanja u vazduhu, ali ne vidim kao neobično kad se manja gužva desi tokom utakmice”, rekao je Tejlor u razgovoru za “Basket njuz”.

Razgovor se poveo i o Geršonu koji je zaradio pet mečeva suspenzije zbog rvačkog zahvata nad Danteom Egzumom.

“Mislim da su emocije bile jake kod igrača oba tima. Jabu se izvinio, a ja mogu da kažem da je inače dobar momak i ono što se desilo sa Egzumom nije u skladu sa njegovim karakterom”, dodaje Tejlor.

Tejlor smatra da su igrači oba tima ostavili to iza sebe pred treću utakmicu u Beogradu.

“Takmičari su i na jednoj i na drugoj strani. Osećanja su ih ponela i desila se loša stvar. Kažnjeni su za to. Jabusele propušta pet utakmica, ostali su dobili manje, ali mislim da su razrešili to već među sobom. Ali, reći ću u svoje ime, da igrači Real Madrida nisu ‘prljavi’ košarkaši. Dobri su momci i poneli su ih instinkti i nešto loše se desilo“, zaključio je Tejlor.

Treća utakmica se igra u utorak od 20 časova i 30 minuta i moći ćete da je pratite putem našeg bloga.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare