10. Januara 2023.

Izrasla u pravu ljepoticu

Paris Jackson, kćerka čuvenog pjevača Michaela Jacksona, izrasla je u pravu ljepoticu. Ona je kroz život prošla kroz veoma turbulentan period, ali je odoljela mnogim izazovima i sada gradi uspješnu muzičku karijeru.

https://www.instagram.com/p/CaAycsEvdIn/?utm_source=ig_web_copy_link

Paris je rođena 1998. godine, a još od tada je u centru pažnje svjetske javnosti zbog očeve slave. Bez oca je ostala kada je imala samo 11 godina. Od smrti oca njen život se potpuno promijenio. Više puta je govorila o njihovom odnosu. On joj je dao jedan savjet koji Paris i do danas veoma dobro pamti.

– Nikada ne zaboravi! Ako umrem sutra, uvijek se sjećaj šta sam ti sve rekao, s tugom je prepričavala Paris.

https://www.instagram.com/p/Cdl4-uPJWxY/?utm_source=ig_web_copy_link

Ističe da je dobro zapamtila taj njegov savjet, a mnogo joj je pričao o svijetu glume i muzike.

– Zajedno bismo vežbali, imali smo malo improvizovano snimanje. Rekao bi mi, u ovoj sceni ćeš da plačeš, i ja bih to učinila. Želio je da me uvede i u svijet muzike i glume, prisjetila se.

Paris se više puta pojavljivala u kampanji Calvina Kleina, koji je bio odskočna daska za njeno dalje bavljenje glumom. Ona je izrasla u prelijepu mladu ženu koja ima dovoljno novca da ne radi ništa, ali je to nije spriječilo da poželi da gradi svoju karijeru.

https://www.instagram.com/p/CUG9lwhsLuQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Njena imovina procjenjuje se na više od 100 miliona dolara, a kad bude napunila 30 godina, naslijedit će trećinu Jacksonovog bogatstva, a kako bude starija, dobijat će sve više novca.

Azra.ba

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare