15. Aprila 2023.

Izmjene u režimu saobraćaja tokom turnira Srpska open

U ovom periodu saobraćaj će biti obustavljen u Ulici dr Mladena Stojanovića – od Ulice Trive Amelica do Ulice Olimpijskih pobjednika, u Ulici olimpijskih pobjednika na dijelu od Bulevara Srpske vojske do Ulice dr Mladena Stojanovića.

Saobraćaj će biti obustavljen i u Gundulićevoj ulici na dijelu od Aleje Svetog Save do Ulice Olimpijskih pobjednika, te ogranaku Bulevara srpske vojske na dijelu od broja 150 do ulice Olimpijskih pobjednika, navedeno je u saopštenju.

Iz Gradske uprave dodali su da će javni prevoz putnika na linijama koje saobraćaju Ulicom dr Mladena Stojanovića na dijelu od raskrsnice sa ulicom Trive Amelice do raskrsnice Olimpijskih pobjednika i Kralja Petra Prvog Karađorđevića, biti preusmjeren iz Ulice kralja Petra Prvog Karađorđevića lijevo u ulicu Olimpijskih pobjednika, Prvog krajiškog korpusa, Kralja Petra Drugog i Trive Amelice i dalje postojećom trasom, u povratku istim ulicama u suprotnom smjeru.

Na prigradskim linijama koje saobraćaju iz smjera sjeverabiće skraćene trase linija do stajališta “Malta”.

  • Republičke linije javnog prevoza putnika iz smjera Čelinca biće preusmjerene iz Bulevara vojvode Stepe Stepanovića u Bulevar vojvode Petra Bojovića i Bulevar Srpske vojske i dalje registrovanom trasom u povratku istim ulicama u suprotnom smjeru – naveli su iz Gradske uprave.

Za vrijeme obustave saobraćaj će regulisati i preusmjeravati policija.

Iz Gradske uprave mole sve učesnike u saobraćaju za oprez i razumijevanje, zbog otežanog odvijanja saobraćaja za vrijeme održavanja teniskog turnira Srpska open.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare