9. Augusta 2023.

Izgubila je ljubav života, njegova smrt je slomila Sandru Bulok: “Odlučio je da se bori sam”

Glumica Sandra Bulok je proteklih osam godina uživala u ljubavi sa poznatim fotografom Brajanom Rendalom. Nažalost, on je preminuo nakon trogodišnje borbe s opakom bolešću.

Kako je izjavila porodica za magazin “Pipl” fotograf se borio protiv ALS-a.

“Sa velikom tugom želimo da vas obavestimo da je 5. avgusta Brajan Rendal preminuo mirno nakon trogodišnje borbe sa ALS-om. Brajan je odlučio da svoju borbu sa ALS-om zadrži za sebe, a mi koji smo brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtev”, rekla je porodica.

Kako je počela njihova ljubavna priča?

Sandra i Rendal upoznali su se 2015. godine na rođendanskoj zabavi njenog sina. On je bio zadužen za fotografisanje celokupnog događaja, a ona za organizaciju proslave.

Zvanično su počeli da se zabavljaju nekoliko meseci kasnije.

Rendal ima ćerku iz prethodne veze, a Sandra Bulok, iako je bila udata za Džesija Džejmsa, nije imala dece. Prvo je usvojila sina Luisa 2010. godine, a onda i ćerku Lejlu 2015. godine

“Pronašla sam ljubav svog života. Delimo dvoje prelepe dece – troje dece, (Rendalovu) stariju ćerku. To je najbolja stvar koja mi se dogodila ikada”, rekla je je Bulokova o Rendalu.

Međutim, formalni brak između njih dvoje nije postojao, jer je Sandra nakon rpvog razvoda odlučila da se ne udaje.

“Ja sam prošla kroz proces razvoda. Pronašla sam ljubav svog života. Imamo dvoje prelepe dece – troje dece, njegovu stariju ćerku. To je najbolja stvar ikada. Ne treba mi papir da bih bila dobra supruga i majka”, rekla je ona.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare