7. Novembra 2023.

Izgleda da se radi na Bloodborne filmu

Još 2019. godine Sony je osnovao PlayStation Productions, odeljak fokusiran na adaptaciju brojnih video igara u druge medije. Od tada smo videli uspešna izdanja filma Uncharted; HBO The Last of Us; Twisted Metal i Gran Turismo. Prema jednom insajderu, film Bloodborne je sada u izradi.

Kako je izvestio Daniel Richtman – insajder fokusiran na filmsku i TV industriju – trenutno se radi na filmskoj adaptaciji veoma voljenog FromSoftware čeda Bloodborne, objavljujući detalje na svojoj Patreon stranici (i deljeni od strane Reddit korisnika ‘Severe-Committee6240’). Prema Richtmanu, film producira Lorenzo Di Bonaventura i piše Darren Lemke.

Di Bonaventura ima dug staž u filmskoj i TV industriji, pomažući da se mnoge franšize osvetle, uključujući Transformers i G.I. Joe, dok je takođe učestvovao u stvaranju filmskih franšiza The Matrix i Harry Potter. Darren Lemke je, s druge strane, najpoznatiji po svom radu na Shrek Forever After; adaptaciji Goosebumps-a iz 2015; Shazam! iz 2019. i Gemini Man.

Prema Richtmanu, zvanični logline za Bloodborne glasi ovako: “Sony projekat zasnovan na PlayStation igri istog imena. Bloodborne prati lik igrača, Lovca, kroz oronuli gotski, inspirisan viktorijanskom erom, grad Yharnam, čiji su stanovnici pogođeni bolešću prenosivom krvlju koja transformiše stanovnike, nazvane Yharnamites, u užasne zveri. Pokušavajući da pronađe izvor kuge, lik igrača otkriva misterije grada dok se bori protiv zveri i kosmičkih bića.”

Iako je prilično uzbudljivo samo po sebi, mnogi fanovi su odgovorili na izveštaj nadajući se da vest o adaptaciji Bloodborne znači da bi PS4 naslov iz 2015. mogao videti remaster, remake ili nastavak razvijen kako bi se uklopio u film. Moramo sačekati i videti.

Play.co.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare