26. Septembra 2023.

Ivanović: Doveli smo dobre igrače, ali to ne znači i dobar tim 

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović govorio je za srpske medije po povratku ekipe sa Kipra.

Crnogorski stručnjak je zadovoljan uslovima tokom priprema, kao i pojačanjima crveno-belog tima.

“Pa dobro, imali smo jednu predsezonu, malo nekompletnom sastavu, jer smo imali igrače koji su bili na Svetskom prvenstvu, ali mislim da smo uspešno uradili te pripreme i najviše zahvaljujući tome što smo imali jedne kratke mini pripreme u Staroj Pazovi, gde smo imali dobre uslove, mogli smo da se fizički dobro spremimo i da postavimo ove naše sisteme. Sve ove prijateljske utakmice što smo imali, mislim da su igrači novi koji su došli pokazali da imaju taj kvalitet što smo mislili da imaju. I samo je pitanje vremena da se uklope. Sad treba nam vremena da bi svi ti igrači, a ima ih dosta, našli svoje mesto”, rekao je Ivanović.

“Znate šta, ja sam u velikom klubu koji se zove Crvena zvezda i tu su ciljevi uvek najveći. Ja bih da idem iz utakmice u utakmicu, pa ćemo da vidimo kako ćemo”, dodao je Ivanović.

Međutim, ističe da treba ići redom.

“Primarni cilj je da dobijemo prvu utakmicu. To je prvo. Onda ćemo da vidimo drugo. Što se tiče igrača, ja mislim da sam potpisao i sigurno sam potpisao dobre igrače, ali skup dobrih igrači ne znače i dobre tim. Mi treba da radimo na tome”, smatra Ivanović.

Veliki broj promena se dogodio ovog leta u igračkom kadru na Malom Kalemegdanu.

“Dobro, mi imamo deset novih igrača, to je sasvim jedan novi tim. U svakom slučaju nama sad najviše treba je vreme, ali ga nemamo. Prema tome, nećemo ga ni tražiti”, poručio je Ivanović.

Govorio je i o povređenim igračima.

“Dobro, sve to ide u svom toku. Mislim, to je sastavni deo i sporta, naročito priprema, te neke male povrede koje remete i igrače i koromete i tim, ali dobro, sve ide u svom toku”, zaključio je Ivanović.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare