11. Augusta 2023.

Italian Volt Lacama 2.0 debituje na EICMA sajmu

Italijanski proizvođač električnih motocikala, Italian Volt, će na EICMA sajmu predstaviti svoj novi Lacama 2.0 model.

Nakon brojnih promena i usavršavanja, Lacama 2.0 – prvi put predstavljen kao koncept još 2017. godine – konačno je spreman za globalno predstavljanje u novembru.

Kako navodi Italian Volt, Lacama 2.0 je dizajniran i proizveden u potpunosti u Italiji, s ciljem da postane ne samo električni dvotočkaš sa performansama, već i da omogući kupcima da prilagode mašinu svojim potrebama.


U srcu Lacame 2.0 leži ultra-lagani ram napravljen od livenog aluminijuma koji je u potpunosti napravljen u okviru fabrike. Kupci mogu da biraju između 10 jedinstvenih dizajna za prednji i zadnji deo, uključujući izbor sedišta.

Samo sedište nudi visok nivo udobnosti zahvaljujući korišćenoj tehnologiji memorijskog gela. Kupci takođe mogu da biraju između 22 boje za ram i zadnju viljušku, čime se osigurava jedinstvenost svake proizvedene jedinice.

Lacama 2.0 pokreće snažan PMSM Axia Flux motor (težak samo 11 kg) koji može da proizvede 150 KS i 230 Nm obrtnog momenta. Povrh toga, ima i četiri režima vožnje: Rain, Eco, Sport i Rocket (da, dobro ste ste pročitali).

Motomagazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare