Isplivao snimak na kom Pikeova majka nasrće na Šakiru: Hvatala je za lice, Pike gledao - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Isplivao snimak na kom Pikeova majka nasrće na Šakiru: Hvatala je za lice, Pike gledao

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koja otkriva koliko je loš bio odnos Šakire i Pikeove majke Montserat Bernabeu. Nakon što se saznalo da Šakira na balkonu drži lutku vještice usmjerenu prema kući bivše svekrve, mnogi su je napadali govoreći da ne treba da miješa Pikeovu majku u svoj ljubavni krah.

Međutim, nakon videa koji je nedavno objavljen po društvenim mrežama mnogi zaključuju kako je Montserat itekako bila umješana u njihov odnos. Na snimku je očigledno da se pjevačica i fudbalerova majka svađaju. U jednom trenutku Pikeova majka ljuto hvata Šakiru za lice, a pjevačica joj naglo sklanja ruku.

Kako pišu strani mediji, svekrva je Šakiri u tom videu poručila: “Moraš da začepiš usta.” Dok se njihova svađa na ulici odvijala, Pike je samo stajao sa strane i promatrao. Snimak incidenta, koji je tek sad završio na mrežama, snimljen je ranije, ali nije poznat tačan datum. Mnogi ljudi na društvenim mrežama su besni zbog ovog videa, a komentari se samo nižu.

“Ne mogu da verujem da je Pike samo stajao tamo dok je njegova mama hvatala Šakiru za lice”, “Pogledajte Pikea. Ništa ne radi. Ne zna kako da zaštiti Šakiru od sopstvene majke. To nije muškarac”, “Loše mi je od ovoga. Vidi se bes u očima Pikeove majke”, neki su od komentara.

I am fuming.

You had me fooled Mr. Piqué and Mrs. Montessori you as well.

DTA. pic.twitter.com/JDMykFqX1d— Asandé (@kewchiy) January 23, 2023

Glassrpske.

Danas objavljeno

Ko je Šakirina svekrva koja je krila sinove prevare i zabila joj nož u leđa

Vanja A

Zagrijavanje za mjesec ljubavi – preporučujemo ti ove 4 romantične komedije

Vanja A

Poznati muzičar po prvi put pokazao lice

Vanja A

Ostavite komentar