1. Septembra 2023.

Isplivali novi detalji sa Lazićeve svadbe

Otkriveno kako se Ana stvarno ponašala: Grlila je Kaćine roditelje

Izvor ističe da je Sevićeva oduševljena Katarinom, ali i njenim roditeljima te ih je srdačno izgrlila kada ih je ugledala

Darko Lazić i njegova supruga Katarina napravili su gala svadbu u Pećincima na kojoj je bilo pola estrade, a na iznenađenje mnogih na slavlju se pojavila i bivša pevačeva supruga Ana Sević.

Ana je, naime, na slavlje došla sa svojim partnerom Danielom Nedeljkovićem, a tokom celog veselja je pevala i igrala.

Izvor “Blica” ističe da je Sevićeva oduševljena Katarinom, ali i njenim roditeljima te ih je srdačno izgrlila kada ih je ugledala.

– U restoranu nije kap alkohola popio, svadba je bila prelepa veruj mi, jedan negativan trenutak nije bio. Znaš kad su svi oduševljeni otišli, nismo seli. Darko i Kaća isto. Ana je igrala, nasmejana, pozdravila se sa svima izgrlila sa Kacinima kad je išla kuci. Kaže da vidi koliko je požrtvovana prema Loreni i da ona vidi po Darku sa kakvom je zenom, pozitivno sve – započeo je izvor i dodao: “Što se svadbe tiče, sve je bilo predivno. Ljuba Aličić je pevao, Đani, Andreana…”

– Darku je baš bilo krivo što Marina nije pustila Alekseja na svadbu, odelo mu je kupio, a ona je znala ranije sve, a rekla je da nije – dodao je izvor.

Inače, Ana je na svadbi u izjavi koju je dala za medije, među kojima je bila i naša ekipa izjavila sledeće o Katarini:

– Darku sam poželela sve najbolje. On je znao da mi dolazimo, malo smo kasnili, ali smo došli u pravo vreme. Ja Darku želim sreću i radost i nadam se da se više neće ženiti. Darko i ja smo prijatelji sada, kao što smo pre naše ljubavi i bili prijatelji i možda je bolje bilo da je tako ostalo.

– Katarinu sam izgrlila i izljubila, rekla mi je da joj je mnogo drago što smo ovde. Mi imamo u našim životima jednu osobu koja će nas spajati zauvek. Daniel je odmah rekao da se podrazumeva da idemo na svadbu. Darko je svestan da Lorena sa njim i sa mnom provodi najviše vremena. Darko i ja sve što imamo da rešavamo rešimo preko suda, a ovako smo privatno odlični… Sa sudom smo završili zauvek, to je bilo pre – istakla je Ana za “Blic”.

(Telegraf.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare