Isplivale povjerljive informacije o trećoj sezoni: Gdje se seli "Beli lotos"? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Isplivale povjerljive informacije o trećoj sezoni: Gdje se seli “Beli lotos”?

Nakon uspešne prve dve sezone, ekipa se bacila na posao pa su pripreme za treću sezonu serije “Beli lotos” polako gotove. Nakon što se prva sezona odvijala na Havajima, a druga sezona otputovala na Siciliju, treća sezona seli na treću lokaciju.

Serija “Beli lotos” jedna je od najuspešnijih i najpopularnijih serija trenutno, što i ne čudi s obzirom da s radnjom mogu da se povežu mnogi. Kroz radnju upoznajemo razne goste luksuznog hotela, ali svakim danom oni pokazuju sve tamniju stranu svog karaktera pa naizgled savršeni putnici i hotelsko osoblje pokazuju da su ustvari daleko od savršenstva pokazujući lakoću lažnog prvog predstavljanja.

“Prva sezona je isticala novac, a druga sezona seks. Mislim da bi treća sezona mogla da budu satiričan, smešan pogled na smrt, istočnjačku religiju i duhovnost. Čini se da bi to moglo da bude bogato tlo za još jednu sezonu'”, otkrio je Mark Vajt, glavni i odgovorni član produkcijskog tima.

Pitanje je i gde će se nova sezona odvijati! Prva sezona se odvijala na Havajima, druga sezona na Siciliji, postoje dva nagađanja o tome gde bi treća mogla da bude seštena, a obje su vrlo egzotične i zanimljive. Iz više izvora kruži vest da će se treća sezona odvijati na Tajlandu, ali Džoni Knohvil, glumac i blizak prijatelj Vajta, otkrio je da bi treća sezona mogla da se odvija na drugom azijskom mestu.

“Majk Vajt je moj vrlo blizak prijatelj. On i ja smo bili zajedno u Tokiju. Mislim da je to mesto sledeće… Oh, neću ništa odati”, ipak je otkrio Knohvil.

Danas objavljeno

Pokret koji se zalaže da što manje peremo veš ima sve više pristalica

Zeljka

Nove fotke pjevačice i Hamiltona: Šakira osmijehom podgrijala glasine

Zeljka

Oni najviše vole da se tetoviraju: Istraživanje otkrilo koje nacije obožavaju tetovaže

Zeljka

Ostavite komentar