6. Oktobra 2023.

Isplivala prva slika Bikovićeve trudne djevojke

Vijest da će Miloš Biković uskoro prvi put postati otac, te da je njegova izabranica Ivana Malić u drugom stanju, odjeknula je u domaćoj javnosti poput bombe, a lijepa pravnica je sada po prvi put objavila fotografiju sa stomakom.

Naime, Malićeva je na društvenoj mreži Instagram pokazala svojim pratiocima i cjelokupnoj javnosti kako izgleda u podmakloj trudnoći, pozirajući u bijeloj haljini i teksas jaknici.

Poznato je da Ivana i te kako vodi računa o svojoj liniji i zdravoj ishrani, te ne čudi što na objavljenim fotografijama Bikovićeva izabranica izgleda kao milion dolara čak i u drugom stanju.

Podsjećanja radi, o privatnom životu Miloša Bikovića neprestano se piše, pogotovu otkad je stupio u emotivni odnos sa pravnicom Ivanom Malić. Prošle godine povela se priča da će se par uskoro vjuenčati, do čega nije došlo, ali, kako pišu mediji, par uživa u zajedničkom životu.

Foto: Instagram

Inače, Biković je svoju izabranicu prvi put je predstavio javnosti na premijeri filma „Južni vetar 2 – Ubrzanje“ 2021. godine, kada su prvi put zajedno prošetali crvenim tepihom, a od tog trenutka, par nerijetko putuje na egzotične destinacije, kad god im to glumčev posao dozvoljava.

Poznati glumac se, inače, povodom trudnoće svoje izabranice oglasio na društvenoj mreži Instagram, te istakao da su oboje presrećni što će se uskoro ostaviri i u najlepšoj životnoj ulozi.

“Srećni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, verovatno najvažniji momenat u našim životima. Nismo želeli da ga otkrivamo za sada, ali paparaci su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora. Hvala svima na lepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo hteli da razgovaramo o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati”, napisao je Biković na Instagramu.

Nezavisne.com

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare