Išla na sastanke da bi uštedjela pare, nedjeljno sačuva i do 138 evra - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Išla na sastanke da bi uštedjela pare, nedjeljno sačuva i do 138 evra

Vivijan Tu je na TikToku postala poznata 2021. godine, kada je objavila snimak u kom se pohvalila da nedeljno odlazi na ljubavne sastanke, kako bi izbegla spremanje hrane kod kuće i samim tim plaćanje namirnica.

“Od 2016. do 2018. godine nisam nijednom kupila namirnice. Verovatno sam uštedela oko 150 dolara (138 evra) nedeljno”, napisala je Vivijan u snimku.

Na TikToku ima 2.3 miliona pratilaca i kaže da je u šali snimila taj kontroverzni video i da zapravo nije počela da odlazi na dejtove samo zbog hrane.

Tek kasnije je shvatila da je uštedela mnogo novca, dok je tragala za ljubavlju.

Kada se Vivijan preselila u Njujork, odmah je otvorila profile na aplikacijama za upoznavanje, ali ubrzo je promenila mišljenje.

“Mogu da odem u zabavni španski restoran i jedem besplatno, a mogu da potrošim novac u prodavnici na hranu koju kasnije moram da kuvam. I verovatno ta hrana ne bi imala ni dobar ukus”, rekla je Vivijan.

Iako je zarađivala 95 hiljada dolara godišnje, njeni životni troškovi su oduvek bili vrlo visoki. Takođe, svesna je da su namirnice skupe i da je teško pronalazila išta povoljno.

“Prodavnica blizu mog stana je neverovanto skupa i nikada se nisam osećala prijatno kada sam tamo odlazila. Umesto toga, vozila sam se metroom do drugog dela grada gde je sve bilo mnogo jeftinije. Bilo je stvarno naporno”, ispričala je.

A onda se desio procvat. Otkad je počela da viđa muškarce na ručkovima i večerama, uštedela je oko 50 do 100 dolara nedeljno i to joj je omogućilo da sačuva novac za odeću ili obuću.

Njeni pratioci nisu mogli da se slože da li je to bilo pravedno i iskreno prema muškarcima sa kojima je izlazila.

“Da bolje kontrolišeš i organizuješ svoju potrošnju novca, ne bi ti ni bili potrebni dejtovi”, napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao:

“Radi pametnije, ne napornije”.

Vivijan ističe da sada ne žali zbog izlazaka sa muškarcima, čak ni zbog “škrtica” koji su tražili da račun podele na pola.

Danas objavljeno

Evo koji znakovi su živa vatra u krevetu

Vanja A

Zvanično oborio sve rekorde: On je najpopularniji muzičar na svijetu

Zeljka

“Please Please Me”: 60 godina prvog albuma Bitlsa

Zeljka

Ostavite komentar