Iskoristite bogatu ponudu i pogodnosti TRIO Plus paketa - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

Iskoristite bogatu ponudu i pogodnosti TRIO Plus paketa

Iz širokog spektra sjajnih usluga i paketa u Supernovoj, izdvajamo TRIO Plus paket u okviru kojeg vas očekuju brojne pogodnosti za usluge digitalne televizije, interneta i fiksne telefonije.

Kombinujte usluge i odabirom jednog od paketa u Supernovoj iskoristite popust od 20 odsto na mjesečnu pretplatu prvih šest mjeseci.

U programskoj šemi digitalne televizije dobijate više od 230 TV i radio kanala za sve generacije.

Za ljubitelje sporta, Supernova nudi pregršt sportskog sadržaja u okviru tri Arena Premium kanala koji su sastavni dio paketa digitalne televizije. Uz Arena Premium kanale gledajte fudbalsku Ligu šampiona, Ligu Evrope, Konferencijsku ligu, UEFA reprezentativna takmičenja kao i mečeve košarkaške NBA lige i regionalne ABA lige.

Ukoliko ste obožavaoci filmskog sadržaja, možete da uživate u širokom opusu filmskih i serijskih kanala poput Superstara, FOX kanala, Euro Cinema kanala i mnogih drugih.

Dodatno, sa ovom akcijskom ponudom drugi DTV priključak u vašem domu dobijate na poklon, a priključak za treći DTV uz popustom od 50 odsto.

Osim vrhunske ponude digitalne televizije, korisnike TRIO Plus paketa očekuje odlična brzina interneta, neograničeni razgovori u Supernova fiksnoj mreži i čak 1.000 besplatnih minuta prema ostalim fiksnim mrežama u BiH.

Za više informacija posjetite najbližu super poslovnicu ili pozovite besplatni broj Korisničkog centra 0800 30 630, taster 1.

Sve aktuelnosti i najnovije informacije iz Supernove pratite i na web stranici www.supernovabih.ba.

Kombinujte za maksimalnu zabavu!

Danas objavljeno

Addiko banka poklanja prvu ratu za kredit do 10.000 KM ukoliko na potpisan zahtjev za kredit ne odgovori u roku od 10 minuta

Vanja A

Proljetna SMART ponuda iz Eroneta

Vanja A

STADA ostvarila dvocifren rast prodaje i dobiti u 2022. godini

Vanja A

Ostavite komentar