iPhone 14 Pro Max ima najsvetliji ekran, a ko je šampion među Android telefonima? - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

iPhone 14 Pro Max ima najsvetliji ekran, a ko je šampion među Android telefonima?

Osnivač kineske kompanije se pohvalio da novi flegšip telefon ima ekran sa najboljim osvetljenjem među Android modelima.

Kada se pojavio na tržištu, iPhone 14 Pro Max je od strane DisplayMate-a proglašen telefonom sa najboljim ekranom, a krasi ga izuzetno osvetljenje displeja od čak 2300 nita.

Sada se oglasio Lei Jun, osnivač kompanije Xiaomi, koji ističe da kompanijin Xiaomi 13 telefon nudi najveće osvetljenje među Android modelima.

Prema dosadašnjim izveštajima, maksimalno osvetljenje ekrana koje nudi Xiaomi 13 serija iznosi 1900 nita. Uobičajeno osvetljenje iznosi 1200 nita, dok je potrošnja ekrana smanjena za 22 procenta.

Ovaj telefon koristi Samsung E6 materijal ekrana za OLED displej, koji predstavlja šerstu genetraciju supstrata koji proizvodi južnokorejska kompanija.

Međutim, ostaje da se vidi koliko će dugo Xiaomi 13 biti rekorder među Android telefonima. Nedavno su se pojavile informacije da bi Samsung Galaxy S23 Ultra mogao da dobije ekran sa maksimalnom osvetljenošću od 2200 nita, čime bi postao rekorder u Android ekosistemu.

Danas objavljeno

Koliko su bezbjedni vaši podaci na telefonu?

Vanja A

Odlaganje premijera izazvalo pad akcija Electronic Arts

Vanja A

Microsoft ipak povećava cijenu Xbox konzola

Vanja A

Ostavite komentar