11. Jula 2023.

Indira Radić pokazala ko joj na ljetovanju pravi društvo

Pjevačica Indira Radić dugo se nije pojavljivala u javnosti, a sada je riješila da se oglasi na svom Instagram nalogu, puna emocija.

Pjevačica je naime otputovala na ljetovanje, koje joj po svemu sudeći izuzetno prija. Vidno raspoložena zapjevala je u snimku, uživajući na morskom povjetarcu.

“Ljubav pokreće sve i zato se volite ljudi”, napisala je Indira puna emocija uz snimak svog pjevanja sa terase jednog hotela.

Pjevačica je inače i veliki ljubitelj prirode, a sada je bila oduševljena lastama koje su letele iznad, pokušpavajući da ih usnimi.

A osim ptica, Indiri su društvo pravile i mačke koje su se šetale pored ležaljki bazena.

“Dobro jutro”, napisala je Indira u opisu snimka neočekivanog susreta sa ovim popularnim domaćeim životinjama.

“Dođi lepotanu moj! Vidi kako si lepa, ti si najlepša maca ovde. Najlepša glavica na svetu je tvoja. Bože, kako si ti lepa i rasna”, rekla je Indira obraćajući se mački.

Pjevačica inače rijetko govori o svom privatnom životu, a nedavno je otkrila i zbog čega je to tako bilo, ali i napravila razliku na današnje vrijeme u odnosu na ono kada je ona započinjala karijeru.

“Smatram da sam dovoljno rekla za sve godine, toliko sam bila na sceni i poželela sam da sve što imam da kažem, kažem na društvenim mrežama, toga ne manjka. Jako je lako sačuvati intimu, sve je do ličnosti. Svi čuvamo stvari za sebe i to je samo obostrano razumevanje”, ispričala je Indira nedavno.

Gloria.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare