2. Maja 2023.

Imao je više od 100 kilograma, a danas…

Milan Marić provokativnom fotografijom zapalio društvene mreže

Kada bi se sproveo izbor za najlepšeg, najzgodnijeg i najharizmatičnijeg muškarca u Srbiji, nema sumnje da bi Milan Marić ubedljivo pobedio.

Uprkos tome što je već duže u vezi sa Miom Bjelogrlić interesovanje za markantnog glumca ne jenjava, a o naklonosti koju uživa kod žena možda ponajbolje govore predlozi koji su se mogli čuti u danima kada je vodio „Pesmu za Evroviziju“: „Hajde da pošaljemo Milana u Liverpul. Dovoljno je da izađe na scenu i Srbija sigurno osvaja prvo mesto.“

 

Iako nerado govori o svojoj intimi, čini se da mu „flertovanje“ nije strano, a tome u prilog govori i najnovija fotografija koja je „zapalila“ društvene mreže. Ako je i postojala devojka koja nije poklekla pred Milanovim čarima, teško da joj neće klecnuti kolena kada ga vidi obnaženog dok ispija čašu vina.

‒ U očima se vidi sve, pa me lepe oči izbacuju iz ravnoteže. Volim jake, samosvesne žene sa stavom, koje su spremne da se izbore za sebe ‒ priznao je nedavno Milan Marić, odgovarajući na pitanje šta prvo primeti kod žena.

Ovog leta napuniće 33 godine što se, primetio je, poklapa sa činjenicom da mu reditelji sve češće nude uloge očeva sa malom decom.

‒ To tumačim kao neku vrstu simbolične poruke: „Ajde, ajde, vreme ti je“ ‒ našalio se.

Hellomagazin.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare