31. Marta 2023.

Imamo prve detalje o Samsung Galaxy S24 Ultra telefonu

Južnokorejski gigant planira da implementira displej sa stopom osvežavanja od 144Hz u svoj naredni premijum uređaj, čime bi taj telefon postao prvi Galaxy model sa pomenutom stopom osvežavanja ekrana.

Osvežavanje ekrana od 144Hz će omogućiti fluidnije animacije, što će posebno odgovarati gejmerima na telefonima, doneće i brže učitavanje i ukupno brže performanse.

Prema nedavnim izveštajima, Galaxy S24 serija bi trebalo da ima i satelitsku konekciju, slično funkcijama koje trenutno nude Apple i Huawei.

Očekuje se da će Galaxy S24 seriju pokretati Snapdragon 8 Gen 3 čipset, koji bi trebalo da ponudi značajno bolje performanse u odnosu na aktuelnu generaciju. X-4 High-Performance CPU jezgro bi trebalod a ima za 15% bolji radni takt u odnosu na X-3 jezgro iz Snapdragon 8 Gen 2 čipa.

Pominju se i poboljšanja za kamere, pa će poboljšani 200MP senzor na Galaxy S24 Ultra modelu imati unapređene mogućnosti zumiranja za telefoto kameru.

Naravno, potrebno je istaći da su sve ovo samo glasine u ovom trenutku i potrebno ih je uzeti sa dozom rezerve. Samsung zvanično još nije ništa potvrdio kada je u pitanju Galaxy S24 serija telefona.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare