10. Februara 2023.

Ima tijelo boginje, a odricanje od “slatkih grijehova” ne dolazi u obzir

Rad i trud da ostane u top formi su, i te kako, primetni, ali odricanje od “slatkih grehova” – to ne dolazi u obzir.

Supruga našeg fudbalera Filipa Đorđevića je u jednom od svojih obraćanja javnosti otkrila tajnu svoje vitke figure, a ona ne podrazumeva uskraćivanje određenih namirnica. Jovana je sa svojim mnogobrojnim pratiocima na Instagramu podelila par saveta kako održava liniju i nakon dva porođaja, a oni su mnogima pomogli.

Kako je istakla u priči na pomenutoj mreži, redovni treninzi su ključ zdrave konstitucije, ali i lepog izgleda. Ne pazi šta jede i ne meri količine ugljenih hidrata i nezdravih masti.

“Višak kilograma se lepi tamo gde želi”, kaže ona, te dodaje:

“Hranim se raznoliko. Trudim se da jedem što više nutritivno bogatih namirnica. Dakle, riba, povrće i voće, orašasti plodovi, pirinač i žitarice (i makar 2 litre vode dnevno)”, pojasnila je Jovana.

“Moram da naglasim da se takođe trudim i da slušam svoj organizam i smatram da s vremena na vreme treba jesti i piti za svoju dušu. Dakle, ako ste umereni u svemu – nema greške”.

Manekenka je dodala i da izbegava testo i šećer. “Za slatkišima nikad nisam bila luda, ali zato vrućem hlebu retko odolim”, rekla je i nasmejala pratioce, a potom otkrila i da postoji još jedna namirnica kojoj ne može uvek da kaže “ne”.

“Alkohol bi bilo poželjno zaobići u širokom luku, ali nažalost, do te mere nisam spremna da se žrtvujem”, napisala je manekenka i otkrila da joj je pivo omiljeno alkoholno piće.

Kako izgleda Jovanin jelovnik?

Doručak: Smuti od maline, borovnica i ananasa sa bademovim mlekom, mačom i chia semenkama

Ručak: Filet ribe i zelena salata sa malo pirinča ili krompira

Užine: Voće i orašasti plodovi poput badema

Večera: Čorba od paradajza sa kinoom

Takođe, u teretanu ide 4, 5 puta nedeljno, te radi sa minimalnim opterećenjima.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare