Ilda o ODRASTANJU: Otkrila ko je bio strožiji roditelj i šta je otac rekao kada je počela da pjeva - BIGportal.ba
Ex Yu

Ilda o ODRASTANJU: Otkrila ko je bio strožiji roditelj i šta je otac rekao kada je počela da pjeva

Pevačica otvorila dušu

Ilda Šaulić je otkrila ko je u njnom odrastanju bio stržiji roditelj. Naglašava da je njena majka Goca zahtevala da ima sve petice, ali da nije pogrešila ni u jednom koraku kada je odgajanje dece u pitanju.

– Goca. Bila je jako stroga, ocene su morale da budu sve petice. Ni u čemu nije grešila u vaspitanju to je pravi put – rekla je Ilda za “Hype”.

Kaže da Šaban nije podržavao ideju da ona krene njegovim stopama, kao i da je tek kasnije saznao za to.

– Kasno sam krenula profesionalno da se bavim muzikom. Sestra mi je bila velika podrška, spontano je to sve krenulo. Tata je kasnije bio obavešten o tome, pošto nije oduševljen u početku. To je već bila neka moja 27-8 godina – priznala je pevačica i dodala:

– Pa prosto ako je iko imao prava da kaže i da zna kakva je estrada, njegov prvi komentar bio je da estrada nije ista kakva je nekada bila. Poštovale su se neke vrednosti, imao je tu bojazan kako ću ja da se snađem u svemu tome.

Što se tiče pevačicine ćerke, ona takođe voli muziku, a Ilda naglašava da bi joj pružila podršku ukoliko bi odlučila da se bavi pevanjem.

– Ćerka ima više afiniteta prema muzici. Više voli da igra i da peva, videćemo šta će joj biti interesantno. Volela bih jako puno, ako ima dara, moju podršku bi svakako imala – zaključuje pevačica za “Hype”.

Danas objavljeno

Mnogi se tome protive, ali ne Tijana Dapčević i njen muž: Mi tako radimo već 23 godine

Vanja A

Šta je Šerbedžija rekao na grobu Sonje Savić a šta mu je „najdivnija duša šapnula“

Vanja A

Unuka stiže, da li su Gagi i Anabela zakopali ratne sjekire?

Vanja A

Ostavite komentar