10. Decembra 2023.

Igrač Milice Pavlović doživeo udes, pjevačica potrešena: „On je najmlađi, fali njegova enegija“

Pjevačica Milica Pavlović održaće 23. decembra koncert u Areni i vrijedno radi, kako bi svojoj publici pripremila spektakl. Kako je otkrila, koncert će trajati više od dva i po sata, a koreografske probe ima u Zagrebu. Ipak, jedna stvar je totalno poremetila pjevačicu pred veliki koncert.

Naime, njen najmlađi plesač imao je udes pre tri dana, a nju je ova vest duboko potresla. Iako je vrlo brzo našla zamenu za njega, priznaje da već sada fali njegova energija.

Igrač Milice Pavlović doživeo udes

– Emotivna sam, pevam, bend svira, pratim taktove i ostalo, a ovamo je šesnaest ljudi, ja sam sedamnaesta na sceni i sve te energije… Sve je dobro na kraju dana, ali mnogo sam se potresla prekjuče, kada je jedan od igrača imao udes. On je možda i najmlađi i baš se onako osetilo kad sam sutradan došla na probu. Ta jedna osoba, koju su već zamenili drugi, fali, fali njegova energija, njegov pogled… Dakle svako od njih ima svoj momenat u tom šou-programu i samo da izvedemo to onako kako smo zamislili i ja ću biti najponosnija na svetu – otkrila je Milica za „Unu“.

Milica nije želela da otkrije kojom će pesmom otvoriti koncert.

 Ne bih to rekla ni za živu glavu, iskreno! Volim taj faktor iznenađenja kada sam ja u publici i kada odem na neki koncert. Neka dođu i neka se iznenade. Trajanje koncerta je preko dva sata i četrdeset minuta… Tu ima više od 35 pesama – otkrila je pevačica u emisiji „Una, due, tre“, te priznala da oseća veliku odgovornost.

– Odgovornost da, dve nedelje imamo do koncerta, ali trema kao trema nije toliko dostupna – zaključila je ona.

Foto: Z. K. Munja/Instagram

Izvor: Grand

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare