14. Juna 2023.

Ideja za ručak 

Kuvano jelo je uvek najbolji izbor za ručak.

Sastojci:

poster

MILE KITIĆ PROGVORIO O KARIJERI I LJUBAVNOM ŽIVOTU ĆERKE ELENE: “ONA MI JE JEDINA INVESTICIJA…”

Share

01:26

500 g boranije

300 g svinjskog mesa

150 ml paradajz soka

1 šargarepa

2 krompira

So, mešavina suvih začina

Priprema:

Meso iseći na komadiće, propržiti kratko na zagrejanom ulju. Čim promeni boju, posoliti i sipati oko litar vode. Kuvati na umerenoj vatri 15 minuta pa dodati iseckanu šargarepu i kormpir, a zatim i boraniju. Kuvati polupoklopljeno. Posle pola sata dodati paradajz sok i začiniti po ukusu. Kuvati dok meso i povrće omekšaju.

Alo.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare