Iako je bio u društvu supruge, glumac se vidno dosađivao, ali se Internet zabavio - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Iako je bio u društvu supruge, glumac se vidno dosađivao, ali se Internet zabavio

Ben Aflek je kralj Interneta i neraspoloženog izgleda…

Nedavna dodela muzičkih nagrada Gremi 2023. bio je šou prepun dinamičnih izvedbi i stvaranja istorije. Svi su bili na nogama, i bodrili jedni druge…pa, skoro svi.

Kamere su nekoliko puta ”ulovile” Bena Afleka, glumca poznatog po nemogućnosti skrivanja svog raspoloženja, ili bolje reći neraspoloženja. Iako je izgledao veoma elegantno i uglađeno, a društvo mu je pravila mega – zvezda od supruge, i sve vreme se smešila i igrala uz muziku, ni to nije pomoglo nesrećnom Afleku, da mu se popravi raspoloženje.

Glumac je izgledao nezainteresovano i letargično, dok je pravio grimase i pušio cigarete. Mnogi gledaoci primetili su, da je sudeći po izrazu lica i govoru tela, Ben želeo da bude bilo gde, osim na ovom događaju. Iako je delovalo da je iziritirana ovakvim ponašanjem, Dženifer se na sve načine trudila da mu skrene pažnju, ali na kraju je i ona odustala.

Ipak, Internet je bio vidno oduševljen i zabavljen, pa je Aflek dao mnogo materijala za pravljenje smešnih ‘Gifova’ i ‘Mimova’.

Neki su uz video Bena i Dženifer napisali duhovito:

” Izgleda kao da ne želi da bude tu. Bene, namigni dva puta ako si otet!”.

” Ben Aflek je svaki muž koji je dovučen na posao svoje žene”, napisao je neko na Tviteru.

” Ben Aflek je svaki introvert na svetu…možete videti kao mu se baterija prazni uživo. Čovek je već na 23%. Spasite Bena!”, napisao je neko.


Jadan Ben…posle svega, ko nekada nije bio u situaciji da je primoran da se pojavi na mestu gde ne želi da bude, ili baš tog dana ne može da prikrije svoje loše raspoloženje? Svi smo mi nekada Ben.

Danas objavljeno

Turkmenistan dobija novi grad, nazvan po predsjednikovom ocu

Vanja A

Naslovnica novog izdanja filipinskog “Voguea” oduševila svijet: Krasi je žena od 106 godina

Vanja A

Anđelina Džoli otkrila sa kojim glumcem je najviše uživala u intimnim scenama

Vanja A

Ostavite komentar