1. Februara 2023.

I čistačica i sendvičarka: Prije slave, zvijezde su radile najteže poslove

Njihova prvobitna zanimanja su bila malo plaćena, ali su im poslužila za ulaz u svet poznatih.

Džek Nikolson je najpre bio šegrt čuvenim animatorima Vilijamu Hani i Džozeu Barberi, tvorcima “Skubi Dua” i “Kamenka i Kremenka”. Bilo mu je ponuđeno da pozajmljuje glas u animiranim filmovima.

Želeći da gradi svoju karijeru, on je to odbio jer je želeo pravu ulogu.

Nikolson nije jedini koji je na ovaj način uplovio u svet poznatih. Komičar Deni Devito je nakon srednje škole radio kao frizer u salonu svoje sestre, a ponekad je čak i stilizovao frizure preminulih klijenata.

Nikol Kidman završila je kurs i postala maserka da bi svojoj majci olakšala bolove posle hemioterapije, jer nisu imali novca da priušte masaže. Nikol je kasnije pomagala i drugima radeći kao maserka.

Oskarovka Vupi Goldberg je prvobitno radila kao kozmetičarka u mrtvačnici.

Manekenka i glumica Megan Foks je zarađivala najpre kao promoterka za prodavnicu smutija na Floridi, ali obučena kao džinovska banana.

Margo Robi je takođe imala veoma čudno zanimanje. Naime, ona je pravila sendviče u popularnom lancu brze hrane “Sabvej” i bila je majstor svog zanata.

Holivudski zavodnik Bred Pit je radio kao promoter – obučen u kostim kokoške on je pozivao goste da posete holivudski restoran “El poko loko”.

Ni Džordž Kluni nije prošao bolje – prodavao je osiguranja od vrata do vrata, ali i obuću.

Čening Tejtum bio je striper, a Metju Makonahi čistio je kokošinjce dok je bio na razmeni studenata u Australiji.

Silvester Stalone je čistio kaveze sa lavovima u zoološkom vrtu u Central parku, a Kristofer Voken je radio kao krotitelj lavova u cirkusu.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare