6. Jula 2023.

Humanost na djelu: Slobodan iz Srbije velikim gestom oduševio i Hrvatsku

Neobična objava u Fejsbuk grupi Budi human – humanitarne licitacije, u kojoj mnogi poklanjaju, odnosno licitiraju svoje stvari, oduševila je region.

Jedan čovek u Srbiji poklonio je svoju kuću i plac u humanitarne svrhe.

“Kuća 155 kvadrata, 14 ari placa (1 400 m²) koji je jako zakorovio i potrebno je dosta sređivati. Selo Lopatanj, opština Osečina. Prizemlje je potrebno u potpunosti renovirati u smislu zidova, podova, kupatila. Sprat je u dobrom stanju, dve terase. Voda – zajednički seoski bazen. Struja i telefonski priključak.

Pod parket i pločice. Početna cena 120.000 dinara. Za pomoć više osoba u dogovoru s kupcem. Vlasnik kuće je Slobodan Ranković. Kuća nema dugova. Geometar nam je poslao sliku parcele na kojoj se vidi kuća. Izgrađena je 1978. godine”, piše u objavi.

Nije potrebno reći da je objava prikupila više hiljada lajkova, ali i dve hiljade komentara. U većini njih ljudi su izrazili oduševljenje i zahvalnost Slobodanu na njegovoj dobroti. Kupovina kuće na kraju je pripala Milošu Markoviću, koji ju je izlicitirao za 1.323.000 dinara.

“Čuo sam se s gospodinom Slobodanom i dogovorili smo se da se vidimo. Javljamo se nakon toga oko ostalih stvari. Puno hvala i Mariji Gojković što je ponudila da pokrije pravne poslove, kontaktiraćemo Vas Slobodan i ja kada za to dođe vreme.

Inače, da znate da nije u pitanju nikakva prevara i da je gospodin Slobodan jedan jako dobar, kulturan i human čovek koji kuću zaista poklanja. Hvala još jednom svima, pozdrav”, napisao je Miloš koji je kupio kuću.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare