9. Oktobra 2023.

Htjeli da mu naplate 40.000 evra za popravku udubljenja na karoseriji

Umjesto toga, vlasnik je odlučio da odveze auto skoro hiljadu kilometara do specijaliste za popravku lima bez farbanja.

Danas je “detailing” sve popularniji, što uključuje i manja oštećenja farbe spoljašnjosti automobila. U slučaju većih oštećenja, najobičniju klasičnu popravku i dalje obavljaju limari i lakireri.

Upravo tim putem krenuo je vlasnik električnog pikapa Rivian R1T. Međutim, bio je prilično iznenađen kada je dobio ponudu za popravku udubljenja na zadnjem levom uglu automobila u iznosu od čak 41.000 USD ili skoro 40.000 evra, prenosi Index.

Umesto toga, vlasnik je odlučio da odveze auto skoro hiljadu kilometara do specijaliste za popravku lima bez farbanja. U videu je prikazan potupak koji on koristi. Objašnjeno je i zašto je prvobitna ponuda za popravku bila tako skupa: panel na ovom modelu proteže se sve do prednjeg dela vozila i potrebno je mnogo posla ako se ide klasičnim putem.

Metod sa snimka je daleko manje invazivan. Filigranski precizni potezi i mnogo strpljenja posle dva dana urodili su plodom. I pored teško pristupačne površine i dosta posla, ovo je ipak bio znatno kraći i svakako povoljniji put od klasične zamene panela i farbanja.

B92.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare