19. Juna 2023.

Hrvati bijesni zbog Modrića, poistovjetili ga sa Đokovićem

Ne samo to, već je neposredno pre te utakmice magazin “Four-Four-Two” objavio listu 50 najboljih igrača svih vremena, na kojoj je vezista Reala loše plasiran.

Osvajač Zlatne lopte je tek na 28. mestu, što se nije svidelo hrvatskim medijima. Tako “Večernji.hr” navodi ko je sve završio ispred kapitena hrvatskog nacionalnog tima.

“Pa dobro, za Boga miloga! Pitate se sigurno, gde je na FFT-ovoj listi smešten Luka Modrić ako ga nema među dvadeset najboljih? Evo i odgovora: tek na 28. mestu! Ispred njega još su Ronaldinjo, Jašin, Ćavi, Inijesta, Barezi, Karlos Alberto i Roberto Bađo. Da, naša Zlatna lopta i najbolji i najuspešniji nogometaš kog smo ikada imali jedva je ušao među najboljih trideset”, stoji u tom tekstu.

Dalje se navodi da je odnos prema Modriću identičan onom sa kojim je suočen Novak Đoković.

“Kako uopšte objasniti ovakav izliv “objektivnosti” prema Modriću, osim onim istim sindromom koji zapadni svet ima i prema 23-strukom osvajaču teniskih Grend slemova Novaku Đokoviću; nikada sportista sa ovih prostora, koliko god veličanstven i sportski uspešan bio, neće tamo dobiti afirmaciju koju zaslužuje – da je najveći svih vremena”, zaključuje se u tekstu tog portala.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare